Fa'atomuaga o mea fou-fa'ata'ita'iga laulau gaugau palasitika BJ-ZC180

Fa'ailoa atu ia te oe le fa'aopoopoga fou i a matou meaafale fafo - le laulau gaugau palasitika.Faia mai mea maualuga polyethylene (HDPE) ma faʻamalosia i uʻamea uʻamea, o le laulau o le tuʻufaʻatasiga atoatoa o le tumau ma le faʻatinoga.

O laulau gaugau palasitika ua mamanuina mo le sili ona faigofie, ma avea ai ma se faʻaopoopoga lelei i soʻo se pati i fafo poʻo se mea na tupu.Pe o e talimalo i se pati, pikiniki, pe na o le fiafia i se taumafataga i tuafale, o lenei laulau e maua ai se faʻalagolago ma malosi mo ou manaʻoga uma.

O le faʻaogaina o mea HDPE e faʻamautinoa ai o le laulau o le susu, faʻafefe ma le pala, ma faʻaoga lelei mo le faʻaoga i fafo.O lenei mea foi e faigofie ai ona faʻamama ma tausia le laulau, faʻamautinoa e tumau pea le matagofie mo tausaga a sau.E le gata i lea, o le faʻamalosia uʻamea uʻamea e maua ai le malosi faʻaopoopo ma le mautu, e faʻaogaina ai lenei laulau mo le tele o gaioiga i fafo.

O se tasi o vaega autu o laulau gaugau palasitika o latou mamanu gaugau mo faigofie teuina ma felauaiga.A le fa'aaogaina, na'o le gaugau mafolafola le laulau ma teu ese, pe ave ma oe ile isi au malaga i fafo.O lenei mea e faʻafaigofie ai le laulau ma faʻaogaina, lelei mo soʻo se nofoaga i fafo.

E ui ina umi, o laulau gaugau palasitika e matua mama lava ma e faigofie ona fa'anofo ma fa'apipi'i i so'o se mea e mana'omia.E avea lea ma filifiliga aoga mo soʻo se tasi e fiafia i gaoioiga i fafo, pe mo tafaoga poʻo galuega.

I le faaopoopo atu i a latou galuega faatino, o laulau gaugau palasitika o loʻo i ai se mamanu faʻaonaponei faʻaonaponei e faʻamalieina soʻo se nofoaga i fafo.Pe e te manaʻo i se foliga masani poʻo faʻaonaponei, o lenei laulau o le a faʻafefiloi lelei i lou avanoa i fafo ma faʻaopoopoina se paʻi faʻalelei ma aoga i lou avanoa i fafo.

O lo'o maua fo'i laulau gaugau palasitika i lapopo'a eseese, e faigofie ai ona maua le oloa e fetaui lelei ma ou mana'oga.Pe o e su'e se laulau la'ititi mo se fa'atasiga vavalalata po'o se laulau lapo'a mo kulupu tetele, matou te fa'aogaina oe.

I le aotelega, o laulau gaugau palasitika o se fa'aopoopoga fa'apitoa ma aoga i so'o se fa'aputuga o meaafale i fafo.Faatasi ai ma le faufale HDPE umi, faʻamalosia uʻamea uʻamea, ma le mamanu mama, o lenei laulau e lelei atoatoa mo ou manaʻoga uma i fafo.Pe o e talimalo i se pati, 'ai ma le aiga, pe na o le malolo i fafo, o lenei laulau o le fofo sili lea mo soʻo se nofoaga i fafo.

 

14


Taimi meli: Ian-05-2024